SPREMITE SE ZA TENISKI KLASIK: Nole saznao rivala u polufinalu - gledaćemo najatraktivniji meč na svetu!
Novak Đoković, Foto: EPA/Ali Haider

DUEL KOJI NIKAD NE RAZOČARA

SPREMITE SE ZA TENISKI KLASIK: Nole saznao rivala u polufinalu - gledaćemo najatraktivniji meč na svetu!

Poslastica za teniske sladokusce

Objavljeno:

Novak Đoković je saznao rivala u polufinalu turnira u Dubaiju, koji je do sada osvajao četiri puta u karijeri. Biće to Gael Monfis, koji je slavio nad Rišarom Gaskeom u "svefrancuskom" četvrtfinalu i to sa 2:0 u setovima.

I sam Nole se odmah oglasio, čim je saznao sa kim će igrati u borbi za plasman među najbolja dva tenisera.

- Monfis je u formi, u Top 10 je na svetu, moguće je da igra najbolje u životu. Mislim da je najbolju sezonu imao pre nekih deset godina kada je bio šesti-sedmi na svetu i igrao polufinale na nekom Gren slemu - kaže Đoković o svom rivalu.

Novak je u svih 16 dosadašnjih mečeva dobio Francuza, koji blista ove sezone i uzeo je trofeje u Monpeljeu i Roterdamu. - Da, nikada nisam izgubio od njega, ali bilo je tu dugih mečeva i teških okršaja. Jedan od najboljih, ako ne i najbolji atleta u našem timu. Mnogo se dobro kreće, izuzetno je spreman. Po mom mišljenju, on ima najzanimljiviji stil igre, volim da ga gledam i volim da igram protiv njega - dodao je Novak. Meč Đoković - Monfis, teniski klasik za sladokusce koji vole lepe poteze i šou na terenu, na programu je u petak ne pre 16 časova, a verovatno i malo kasnije po srednjeevropskom vremenu, a od 14 sati počinju Stefanos Cicipas i Dan Evans.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.