PONEKAD NISAM SPOSOBAN DA ZADRŽIM EMOTIVNI URAGAN: Noletove gospodske reči posle pobede nad Hačanovim!
Novak Đoković presrećan, Foto: Starsport©

BRAVO, LEGENDO!

PONEKAD NISAM SPOSOBAN DA ZADRŽIM EMOTIVNI URAGAN: Noletove gospodske reči posle pobede nad Hačanovim!

Podsetimo, ovim plasmanom u polufinale Nole je osigurao ostanak na prvom mestu ATP liste i naredne nedelje, o čemu možete da pročitate u priloženim tekstovima

Objavljeno: 19:12h

Novak Đoković je bio prezadovoljan, ali i vidno opušten tokom razgovora sa novinarom na terenu u Dubaiju, posle pobede nad Karenom Hačanovim sa 2:0 u setovima.

Ukupno ste igrali tri sata na ove tri utakmice. Igrate možda i najbolji tenis u karijeri.

- Ne znam da li je baš tako, ali se lepo osećam. Volim da igram uveče, jer su drugačiji uslovi preko dana. Bilo je vetra, nije lako pronaći ritam za servis. Težak meč za Karena, on može mnogo bolje nego što je danas pokazao. Ja sam igrao vrlo solidan meč.

Podrška za tebe bila je sjajna, možeš li da kažeš da si više fokusiran ili da uživaš na terenu?

- Fokusiran sam, ali to ne znači da ne uživam. Bitno je da uradim ono što je potrebno. Ja zaista volim da se takmičim, volim da budem u Dubaiju.

Izgledate tako mirno, da li je to odraz dobre igre?

- Nisam baš uvek miran na terenu, prolazim kroz različite emocije i ponekad sam sposoban da izdržim taj emotivni uragan. Ono što je najvažnije je da budete svesni važnosti emotivnog rada, kako biste jednako udarali i bekhen i forhend.

Podsetimo, ovim plasmanom u polufinale Nole je osigurao ostanak na prvom mestu ATP liste i naredne nedelje, o čemu možete da pročitate u priloženim tekstovima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.