HIT NOVINARSKO PITANJE ZA NOLETA U DUBAIJU: Ako je ono nasmejalo publiku, šta tek reći na Đokovićev odgovor...
Novak Đoković, Foto: AP

CAR!

HIT NOVINARSKO PITANJE ZA NOLETA U DUBAIJU: Ako je ono nasmejalo publiku, šta tek reći na Đokovićev odgovor...

Oduvek je umeo dobro da se snađe u ovakvim situacijama

Objavljeno:

Novak Đoković je dominantno počeo turnir u Dubaiju pobedom nad Malekom Džazirijem od 2:0 (6:1, 6:2).

Srbin je ovde titulu osvajao četiri puta (2009, 2010, 2011, 2013.), a od 2016. godine se nije pojavljivao u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

- Nisam igrao u Dubaiju svih ovih godina, nedostajao mi je teren. Mnogo igrača se baš ovde pre sezone sprema za Australijan open. Sjajan je grad i privlači samo najbolje igrače - rekao je Đoković.

Nole
Nole foto: Starsport©

Sledeće novinarsko pitanje nasmejalo je sve prisutne, ali i nateralo Srbina da razmisli: "Kako to da si toliko dobar ove sezone?".

- Mislim da dobro treniram. Trudim se kao i svi ostali, ali ono što je najvažnije za mene lično je to da radim pametno. Razumem šta je najbolje za mene i šta treba da radim kako bih se popravio na terenu. Grend slemovi su prioritet za mene u ovom delu karijere, ali sve turnire tretiram jednako, nadam se da ste uživali u meču.

U drugom kolu turnira u Dubaiju, Novak Đoković će igrati protiv Filipa Kolšrajbera koji je u bio bolji od Mohameda Safvrata (4:6, 6:4, 6:0).

- Nema tajni, mnogo puta smo igrali i znamo se dugo. Gledao sam danas kako igra, vrlo je talentovan. Izgubio sam od njega na indijan Velsu prošle godine, pokušaću da dam sve od sebe i da prođem dalje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.