NOVAK JE NAJBOLJI JER POBEĐUJE STARCE: Ne pamtimo da je neko ovoliko probao da ponizi Đokovića!
Novak Đoković, Foto: Profimedia

SLAŽETE LI SE?

NOVAK JE NAJBOLJI JER POBEĐUJE STARCE: Ne pamtimo da je neko ovoliko probao da ponizi Đokovića!

Kornhajzer vodi šou "Pardon The Interruption" sa kolegom sa kolegom Majklom Vilbonom vodio je debatu o tome ko će biti najbolji teniser svih vremena

Objavljeno: 17:21h

Toni Kornhajzer, iskusni novinar ESPN, smatra da Novak Đoković nikada neće biti najbolji teniser svih vremena, a očigledna je njegova namera i da diskretuje njegove velike rezultate, posebno one na Grend slemovima.

Kornhajzer vodi šou "Pardon The Interruption" sa kolegom sa kolegom Majklom Vilbonom vodio je debatu o tome ko će biti najbolji teniser svih vremena posle ere Federera, Nadala i Đokovića.

Vilbon smatra da Đoković ima velike šanse ako prestigne Federera i Nadala po broju titula na Grend slemovima, ali se sa tim nije složio Kornhajzer koji je uspeo da poređa grend slem turnire po važnosti, pa iako je subjektivni stav nema sumnje da će se mnogi koristiti njegovom klasifikacijom:

- Da li te sada Novak Đoković tera da promeniš mišljenje u vezi toga ko će biti najbolji teniser svih vremena? - upitao je Vilbon.

Federer i Nadal
Federer i Nadal foto: EPA / Martial Trezzini

- Ne, ne tera me - kaže Kornhajzer, pa objašnjava i zašto.

- Đoković ima 17 Grend slem titula, Federer 20, a Nadal 19. Ako ste teniser, znate da su najvažniji Grend slemovi Vimbldon i US open. Rolan Garos je na trećem mestu, a Australijan open na četvrtom - rekao je, pa dodatno razjasnio tvrdnju.

- Đoković ima osam titula na Australijan openu i ukupno osam na US openu i Vimbldonu. Federer ima čak 13 kombinovano na Otvorenom prvenstvu SAD i Velike Britanije. Tako da je to prilično jasno. Đoković "nabija" svoje rekorde tako što pobeđuje starce kao što su Nadal i Federer, zato što nema sjajnih mladih igrača. Tako da ne, ne menjam svoje mišljenje - ističe iskusni novinar ESPN.

Takođe, jasno je i to da Kornhajzer ne ceni previše dostignuća srpskog teniskog velemajstora, ali verujemo da će i sam Đoković prikazanim na terenu u ovoj godini uspeti da ga razuveri.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.