BEZ DLAKE NA JEZIKU: Novak progovorio o doping aferi Viktora Trocikog!
Novak Đoković, Foto: EPA/Francis Malasig

izneo je stav

BEZ DLAKE NA JEZIKU: Novak progovorio o doping aferi Viktora Trocikog!

- Bila je to baš velika nepravda prema Viktoru - rekao je Đoković.

Objavljeno:

Novak Đoković je poznat po tome što o svemu javno priča. Slučaj tenisera Nikolasa Harija koji je zbog dopinga suspendovan podigao je veliku buru u svetu tenisa.

On tvrdi da je nevin, a o svemu tome govorio je i Đoković. Srbin je govorio za list iz glavnog grada Čikaga Santijaga, "La Terseru".

- Jedan od mojih najboljih prijatelja u životu, Viktor Troicki, bio je suspendovan na 18 meseci, a da nije bio pozitivan ni na jednu zabranjenu supstancu. Znam koliko mu je bilo teško ono što ga je zadesilo. Bio sam uz njega i uvek sam ga podržavao, jer znam tačno šta se dešavalo i nikada nisam sumnjao da je on nevin. Bila je to baš velika nepravda prema Viktoru - rekao je Đoković.

Najbolji teniser na planeti se osvrnuo i na slučaj Čileanca.

- Ne znam tačno kakvi su detalji njegovog slučaja. Ne mogu da kažem da li je nevin ili nije, jer to ne znam. Ali, ono što je sigurno, to je da treba da uradi sve što je u njegovoj moći da dokaže da nije zgrešio, ako smatra da suspenzija nije pravedna. Znate, mi stalno pokušavamo da ovaj sport održimo čistim, apsolutno. Podržavam to da budemo testirani koliko god puta da treba. A, stvarno ne mislim da je Hari od onih koji se dopinguju. Ne poznajem ga najbolje, ali stvarno ne liči na osobu koja želi da krši pravila. U njemu uvek vidite veoma dobrog momka koji radi naporno i voli tenis - zaključio je Đoković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.