ĐOKOVIĆ O SUDIJI ZBOG KOGA JE POBESNEO I URADIO ONO ŠTO NIJE SMEO: To je bio prijateljski dodir! Hvala mu!
Foto: EPA/Dave Hunt

čeka ga kazna

ĐOKOVIĆ O SUDIJI ZBOG KOGA JE POBESNEO I URADIO ONO ŠTO NIJE SMEO: To je bio prijateljski dodir! Hvala mu!

Na konferencji za štampu posle meča je i otkrio detalje ove situacije

Objavljeno:

Noval Đoković je imao sukob sa sudijom Damijanom Dumusoom tokom posle izgubljenog drugog seta.

Arbitar ga je upozorio dva puta u jednom gemu da je prekoračio vreme za pripremu servisam, a zatim mu i oduzeo poen koji je uticao da set izgubi,

Đoković je ironično rekao Francuzu da je dobro uradio posao i tom prilikom ga potapšao po patikama i pokazao mu prst na gore pre nego su ušli u raspravu.

Na konferencji za štampu posle meča je i otkrio detalje ove situacije.

- Mislim da drugo upozorenje nije bilo potrebno. Za prvo je okej, ali drugo baš nije bilo potrebno u takvim okolnostima. Po mom mišljenju je mogao bolje da reaguje u toj situaciji. Znate kako to promeni momentum u meču, bilo je 4:4, bio je važan gem. Napravio sam brejk i vratio se u drugi set i onda sam izgubio taj gem i Tim je osvojio drugi set i to je promenilo momentum u meču. - A to što sam ga dodirnuo, njegovu cipelu. Nisam znao da je to zabranjeno. Mislio sam da je to lep, prijateljski dodir, nisam bio agresivan ili ga fizički uznemiravao, samo nisam mogao da verujem da me je kaznio i to me je uznemirilo. Razmenili smo neke reči, nije bilo uvreda, jer da sam ga upozorio dobih bih upozorenje. Sada kada ste mi rekli to, hvala mu što mi nije dao upozorenje zbog dodirivanja njegove patike.

Kazna za fizički kontakt sa sudijom je 20.000 evra.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.