ŠVAJCARCI NAPRAVILI SKANDAL FEDERERU: Morao je EKSPRESNO da reguje njegov tim!
Rodžer Federer, Foto: EPA/Lukas Coch

ŠMEKERSKI JE REAGOVAO

ŠVAJCARCI NAPRAVILI SKANDAL FEDERERU: Morao je EKSPRESNO da reguje njegov tim!

Reagovala je PR služba i udaljila čoveka,

Objavljeno:

Švajcarski teniser Rodžer Federer našao se u nezgodnoj situaciji koju su mu priredili njegovi sunarodnici

Federerovi sunarodnici napravili su skandal trećem teniseru sveta tokom humanitarne večere u Australiji. Jedan od novinara pritiskao je Rodžera da priča o klimatskim promenama pokazivajići mu fotografiju mlade aktivistkinje Grete Tunberg, koja se upravo zalaže za ovaj globalni problem.

Švajcarska televizija "RTS" želela je da intervjuiše Federera i postavi mu nekoliko škakljivih pitanja tokom večere na kojoj je bio u društvu Nika Kirjosa, s kim je bio deo aukcije za prikupljanje novca za pomoć ugroženima tokom požara u Australiji.

Rodžer je odigrao jedan revijalni set sa Kirjosom, a onda su mu prišli novinari među kojima se našao i jedan sa pomenute Švajcarske televizije koji je poturao teniseru slike Grete Tunberg. Opšte je poznato da se intervjui sa Federerom unapred zakazuju, ali je novinar pritiskao Rodžera da nešto kaže.

Reagovala je PR služba i udaljila čoveka, a pobrinuli su se i da se snimci ne pojave u javnosti. Federer je insisitirao da se ne povuku akreditacije za ovaj medij tvrdeći da nisu novinari krivi već da im je tako naređeno da rade. U svakom slučaju, ovo neće biti velika briga za Švajcarca, mnogo veći mu je problem ispadanje sa Australijan opena.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.