ĐOKOVIĆA UVUKLI U GEJ AFERU KOJA TRESE TENISKI SVET! Srbin je imao šta da kaže na tu temu!
Novak Đoković, Foto: EPA/Lynn Bo Bo

australijan open

ĐOKOVIĆA UVUKLI U GEJ AFERU KOJA TRESE TENISKI SVET! Srbin je imao šta da kaže na tu temu!

- Razumem da su mnogi povređeni time što je rekla Margaret Kort - rekao je srpski teniser

Objavljeno:

Novak Đoković je odgovorio na povezivanje sa gej aferom koja vlada tokom ovogodišnjeg Australijan opena.

Da podsetimo, velikani Martina Navratilova i Džon Mekinro su na terenu "Margaretn Kort" izašli u znak protesta i razvili transparent u kom se traži promena naziva terena u "Ivon Gulagong".

Natpis je u duginim bojana, obeležju gej populacije. Dotična Kort je izjavila da je tenis pun lezbejki i transrodnih osoba, dece đavola, te da sedmostruka prvakinje Ivon Gulagong više zaslužuje da dobije svoj teren.

- Video sam transparent i fotografiju, nisam bio mnogo upućen u tu priču. Znam da je Margaret Kort rekla to. Uvek postoji različito mišljenje. Margaret je teniski heroj u Australiji i širom sveta, jedan od najvećih igrača u istoriji ženskog tenisa i rekla je nešto takvo i to ima veliki uticaj. Ne podržavam to što je rekla, ne mislim da je to pravi način da se kaže, ali verovatno ima svoje razloge i moramo da poštujemo njeno različito mišljenje. A potez Džona i Martine, ne mogu nešto mnogo da kažem, jer ne znam mnogo o tome šta su hteli da kažu, ali razumem da su mnogi povređeni time što je rekla Margaret Kort - rekao je Đoković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.