NAPALI SU ME DEMONI: Tim objasnio zašto zamalo da ispusti čistu pobedu protiv Nadala!
Dominik Tim, Foto: EPA/Andy Rain

CARSKA IZJAVA

NAPALI SU ME DEMONI: Tim objasnio zašto zamalo da ispusti čistu pobedu protiv Nadala!

- Ali, to je tenis, slične situacije vam se dese maltene u svakom meču, pa mi je drago što se sve okončalo u taj-brejku - istakao je

Objavljeno: 15:59h

Dominik Tim je slavio nad Rafaelom Nadalom sa 3:1 u setovima, pošto je sva tri perioda igre okončao u svoju korist posle taj-brejka.

Ipak, kako kaže, nije mu uopšte bilo svejedno kada je propustio dve meč lopte u četvrtom setu.

- Posle njih se desila jedna vrlo specifična situacija za mene, jer sam na 5:4 servirao protiv Rafe za plasman u moje prvo polufinale u Melburnu. Bilo je psihički baš teško kada je on baš tada napravio brejk, ali... Uspeo sam da okrenem sve u svoju korist u taj-brejku - rekao je 26-godišnji Dominik Tim.

Rafi je malo falilo da se vrati iz mrtvih, a Tim je imao šta da kaže i o tome:

- Mene su kod onih meč lopti, pa i u sledećem gemu, na 5:4 i pri mom servisu za pobedu, napali demoni, kao što to ume nekad da kaže Federer (smeh). Prosto sam previše srljao, menjao sam taktiku koju sam primenjivao tokom celog meča, a onda je jako teško držati se kada se nađete u situaciji da je 5:5, a naspram vas je jedan Nadal. Počinjete tada od nule. Ali, to je tenis, slične situacije vam se dese maltene u svakom meču, pa mi je drago što se sve okončalo u taj-brejku, inače biste umesto ovog razgovora sa mnom sada gledali peti set - rekao je nasmejani Tim.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.