SUZE NOVAKA ĐOKOVIĆA ZBOG KOBIJA BRAJANTA: Srpski teniser prekinuo intervju dok je govorio o poginulom prijatelju!
Novak Đoković je zaplakao kad je počeo da govori o Kobiju Brajantu, Foto: Printscreen/Twitter/@wwos

emocije su bile jače

SUZE NOVAKA ĐOKOVIĆA ZBOG KOBIJA BRAJANTA: Srpski teniser prekinuo intervju dok je govorio o poginulom prijatelju!

Njih dvojica su bili izuzetno bliski

Objavljeno: 13:18h

Posle pobede i plasmana u polufinale Australijan opena, Novak Đoković je zaplakao na terenu zbog svog tragično poginulog prijatelja Kobija Brajanta.

Opšte je poznato da su njih dvojica bili bliski, uostalom sam srpski teniser je samo dan pre tragedija koja se dogodila je govorio o Brajantu i pomoći koju mu je pružio svojim savetima od kada su se upoznali, a posebno tokom perioda oporavka od povrede lakta zbog koje je dugo pauzirao.

1 / 8 Foto: EPA/Michael Dodge

Zato mu je Džon Mekinro i uputio prvo pitanje posle meča baš o poginulom legendarnom košarkašu i tada su pokuljale emocije iz Đokovića.

- Ne znam šta da kažem u ovom trenutku... Užasno... On je jedan od najvećih sportista svih vremena. Inspirisao je mene i mnoge ljude na svetu. Imao sam tu sreću da imam sjajan odnos sa njim prethodnih godina. Uvek je bio tu za mene kada mi je bio potreban savet. On je bio moj mentor, moj prijatelj... Srceparajuće je sve to što se dogodilo - rekao je Novak, koji je u jednom trenutku zaplakao i prekinuo intervju.

Najbolji srpski teniser je na ovom meču odao poštu Kobiju tako što je na teren izašao u dukserici koja je na sebi imala posvetu za njega.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.