FUČOVIĆ ČAČKAO MEČKU, PA DOBIO PO PRSTIMA: Naljutio Federera, pa osetio na svojoj koži bes Švajcarca!
Marton Fučović je izgubio od Rodžera Federera, Foto: EPA/Michael Dodge

Australijan open 2020

FUČOVIĆ ČAČKAO MEČKU, PA DOBIO PO PRSTIMA: Naljutio Federera, pa osetio na svojoj koži bes Švajcarca!

I Švajcarac je uz malo muke stigao do četvrtfinala Australijan opena

Objavljeno: 13:53h

Marton Fučovič je naljutio Rodžera Federera i to se nije dobro završilo po njega. Švajcarac je daleko lakše izašao na kraj sa Mađarom 4:6, 6:1, 6:2, 6:2 nego što je to bilo u prethodnom kolu protiv Milmana.

Pretio je mađarski teniser još pre meča trećem igraču sveta da je spreman da ga izbaci sa Australijan opena, a onda je i na krilima takvog samopouzdanja uspeo da osvoji prvi set i povede u meču.

Bio je to znak da Federer podigne nivo svoje igre i postavi Fučovića gde mu je mesto, jer nije Švajcarac jedan od igrača "buduće generacije" koje Mađar redovno izbacuje sa Gren slemova.

U naredna tri seta samo je Rodžer postoja na terenu, na početku svakog seta je stizao do brejkova i velike prednosti i rešavao sve u svoju korist.

Jeste se malo oznojio jer je igrao 4 seta, ali je i pokazao da je posle Milmana rešio da se uozbilji i pokaže da i dalje nije za "staro gvožđe", već da želi da napadne svoju 21. Gren slem titulu.

1 / 10 Foto: AP

U četvrtfinalu mu je prepreka Tenis Sandgren, 100. igrač planete, dok ga u polufinalu čeka potencijalni duel sa Novakom Đokovićem koji pre toga treba da pobedi Miloša Raonića.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.