GLEDAĆETE TENIS CELE NOĆI: Poznato je kada Đoković i Lajović igraju mečeve 3. kola u Melburnu!
Novak Đoković i Dušan Lajović igraju noćas, Foto: EPA/Srdjan Suki, EPA/Julien De Rosa

Australijan open 2020

GLEDAĆETE TENIS CELE NOĆI: Poznato je kada Đoković i Lajović igraju mečeve 3. kola u Melburnu!

Jedan otvara dnevni program, a drugi ga zatvara

Objavljeno: 12:52h

Srpskih tenisera nije bilo u singl mečevima četvrtog dana na Australijan openu, ali zato oba naša preostala predstavnika izaći će na teren petog dana i igrati mečeve trećeg kola.

Dušan Lajović će otvoriti program na "Margaret Kort areni", što je drugi po veličini teren u kompleksu u Melburnu i njegov meč protiv Dijega Švarcmana će početi u 1 sat posle ponoći u noći između četvrtka i petka.

Novak Đoković će protiv Jošihita Nišioke igrati poslednji meč dnevnog programa na centralnoj "Rod Lejver areni".

U trećem kolu Australijan opena Đoković večeras (verovatno malo posle ponoći) igra protiv Japance Nišioke, 75. igrača sveta. Srbin je, naravno, veliki favorit, a kvota da će slaviti lako, sa 3:0 u setovima, je 1,33. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART na Đoković - Nišioka.

Pre njega će se igrati dva meča u ženskom singlu (Barti - Ribakina i Vilijams - Vang), tako da se očekuje da bi Đoković mogao da izađe na teren negde oko 4 sata ujutru.

U večernjem terminu na centralnom terenu, posle Đokovića, igraće se još dva meča - Osaka protiv Koko Gof i Federer protiv domaćeg tenisera Milmana.

Oba ova terena na kojima igraju srpski teniseri imaju krov, tako da u slučaju loših vremenskih uslova, koji vladaju u Melburnu ovih dana, sigurno neće biti nikakvog odlaganja i pomeranja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.