OD BARBARE ZA ĐOKOVIĆA DESETKA ZA SPEKTAKULARAN POEN: Vilander mu dao devetku, jer je Japanac ispao glup?!
Mats Vilander i Barbara Šet, Foto: Printscreen/Eurosport

Neočekivano

OD BARBARE ZA ĐOKOVIĆA DESETKA ZA SPEKTAKULARAN POEN: Vilander mu dao devetku, jer je Japanac ispao glup?!

Šveđanin je na pomalo čudan način objasnio zašto nije dao najbolju ocenu srpskom teniseru

Objavljeno:

Novak Đoković nije imao previše problema da reši prepreku u liku i delu Tacume Ita u 2. kolu Australijan opena, a publika je imala prilike da na delu vidi majstorstvo jednog od najboljih tenisera u istoriji.

Nekoliko fantastičnih udaraca i poena je imao Srbin tokom meča, a posebno se istakao onaj u drugom setu pri rezultatu 5:4 i 30:15 za njega. Japanac ga je prilično namučio, ali je Novak prvo uhvatio jedva jednu duboku dijagonalu, a potom je uspeo da istrči brzo na mrežu i pretvori Itov drop šot u poen za sebe.

Taj njegov potez, kao neki od najboljih poteza dana u Melburnu, komentarisali su i Mats Vilander i Barbara Šet u svojoj emisiji.

- Dajem Novaku Đokoviću 10 zbog načina na koji se kretao, to je neverovatno. On je jedan od retkih igrača koji može da klizi. Igrala sam ovog jutra sa Matsom tenis i dala bih sebi nulu, zato Novak od mene dobija 10, svaka čast - rekla je Barbara Šet dajući ocene.

S druge strane, Šveđanin mu je dodelio "samo" devetku uz objašnjenje:

- Dobija devet od mene, jer smo propustili nešto bitno u ovom poenu. Koliko glup potez njegovog rivala. Kako to da pokušate drop šot protiv verovatno najbržeg čoveka na svetu na teniskim terenima, posebno kada se zna da zna da klizi na terenu, zato dobija devet - rekao je Vilander.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.