UČINIO BI MU VELIKU USLUGU DA MU SKLONI RODŽERA S PUTA: Đoković savetovao Krajinovića kako da igra protiv Federera!
Novak Đoković i Filip Krajinović, Foto: Marina Lopičić

Ne zavisi sve od Filipa

UČINIO BI MU VELIKU USLUGU DA MU SKLONI RODŽERA S PUTA: Đoković savetovao Krajinovića kako da igra protiv Federera!

Srpski teniser je pomogao drugu i saigraču iz reprezentacije

Objavljeno: 10:08h

Nema sumnje da bi ogromnu uslugu Novaku Đokoviću učinio Filip Krajinović ukoliko bi priredio senzaciju i pobedio Rodžera Federera u 2. kolu Australijan opena.

Zato i ne čudi što je Novak svojim savetima pokušao da pomogne prijatelju i saigraču iz reprezentacije uoči duela sa najtrofejnijim igračem u istoriji na Gren slemovima.

- Pričali smo prethodne noći. Mislim da se dobro borio u prvom kolu. Bio je blizu da izgubi, ali je pobedio u pet setova. To je sjajno za njegovo samopouzdanje. Očigledno, biće potpuno drugačiji meč protiv Rodžera. Razgovarali smo malo o stvarima koje mogu da učine da prikaže svoju najbolju igru na terenu. Ponovo, ne zavisi sve samo od njega - ispričao je Đoković novinarima posle svog meča protiv Japanca Ita.

Novak Đoković je davao savete Filipu Krajinoviću
Novak Đoković je davao savete Filipu Krajinovićufoto: AP

Krajinović će po četvrti put u karijeri igrati protiv Švajcaraca (ima sva tri poraza), ali prvi put na centralnom terenu na jednom Gren slemu će njih dvojica odmeriti snage.

- Zavisi kako će Rodžer početi i koliko će dobro igrati. Može da bude veoma interesantan meč. Mislim da je Krajinović veoma talentovan igra, dugo je na turu i zna dobro Rodžerovu igru. Zavisi sve od toga kako će početi. Može biti dug, može biti i kratak meč. Biće zanimljivo videti - rekao je Đoković koje je savete dao svom drugu.

Duel između Krajinovića i Federera počinje ne pre 10:45 po našem vremenu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.