POZNATO JE KAD NOLE IGRA PRVI MEČ NA AUSTRALIJAN OPENU: Ovakav raspored je mnogo dobar za njega!
Novak Đoković otvara Australijan open na kome brani titulu, Foto: EPA/Erik Anderson

Australijan open 2020

POZNATO JE KAD NOLE IGRA PRVI MEČ NA AUSTRALIJAN OPENU: Ovakav raspored je mnogo dobar za njega!

Pet srpskih tenisera i jedna teniserka će već prvog dana na teren

Objavljeno:

Nakon što je održan žreb, organizatori Australijan opena su objavili koji teniseri i teniserke će igrati prvog dana prvog Gren slema sezone.

Takmičenje će otvoriti gornje polovine žrebova, što znači da ćemo već u ponedeljak na terenu imati čak petoricu srpskih tenisera i jednu teniserku, za sada.

Novak Đoković će protiv Jana-Lenarda Štrufa izaći na teren već prvog dana, a istog dana će igrati i Dušan Lajović protiv Kajla Edmunda, Filip Krajinović protiv kvalifikanta i Laslo Đere protiv Nišioke.

Za Đokovića je dobro što će igrati već prvog dana
Za Đokovića je dobro što će igrati već prvog danafoto: AP

Istog dana će na teren i Rodžer Federer koji je u Novakovoj polovini žreba. Inače, teniseri vole da igraju već prvog dana na Gren slemovima jer to znači da oni koji stignu do finala uglavnom imaju jedan dan više za odmor.

Miomir Kecmanović će na teren drugog dana, odnosno u utorak, kada na teren izlazi polovina žreba u kojoj je nosilac Rafael Nadal.

Prvog dana će igrati i naša, za sada jedina predstavnica u ženskom singlu Nina Stojanović i to protiv 30. nositeljke, snažne Ruskinje Anastasije Pavljučenkove.

Da ne zaboravimo da pomenemo da Srbija može da ima još predstavnika u glavnom žrebu pošto u kvalifikacijama i dalje učestvuju Viktor Troicki, Nikola Milojević, Peđa Krstin i Olga Danilović.

Program prvog dana počinje u 1 čas posle ponoći po srednjeevropskom, odnosno, našem vremenu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.