NOVAK JE NAJBOLJI, A TEŠKO JE IGRATI PROTIV NAJBOLJEG! Nadal iz srca progovorio šta misli o Đokoviću!
Novak Đoković i Rafael Nadal, Foto: Profimedia

Nahvalio ga na sva usta

NOVAK JE NAJBOLJI, A TEŠKO JE IGRATI PROTIV NAJBOLJEG! Nadal iz srca progovorio šta misli o Đokoviću!

Prvi reket planete je govorio o favoritima na Australijan openu

Objavljeno:

Rafael Nadal je, posle finala ATP kupa protiv Srbije, imao šta da kaže na račun ponašanja srpskih navijača, ali posle toga se osvrnuo na svog najvećeg rivala, Novaka Đokovića.

Španski as je imao samo reči hvale o protivniku i govorio o svim njegovim kvalitetima u igri, posebno kada je u pitanju podloga na kojoj se igra u Australiji.

Rafael Nadal je hvalio Đokovića
Rafael Nadal je hvalio Đokovićafoto: EPA/Mark Evans

- On je poslednjih godina najbolji teniser sveta na terenima sa tvrdom podlogom. Zato je, ne samo meni, već mnogima - jako teško da igraju protiv njega, jer je teško igrati protiv najboljeg - rekao je Nadal o Đokoviću kao favoritu u Melburnu.

Ipak, prvi igrač sveta je istakao da je u poslednje vreme podigao i pobošljao svoju igru na betonu na kome se igraju turniri i prvi Gren slem u sezoni.

- Mislim da se popravljam. Jeste još rano, tek je počela sezona, ali mislim da sam popravio nekoliko stvari koje mi uvećavaju šanse protiv najboljih igrača. Konkretno, zadovoljan sam, eto, kako sam servirao u drugom setu meča sa Novakom, uspeo sam da promenim malo taj servis, a i volej igru. Nastaviću vredno da radim - rekao je Nadal.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.