PSOVAO NAVIJAČE, ZAMAHIVAO REKETOM, PA IM SE OBRATIO POSLE MEČA: Dobro pročitajte šta je sve imao da im poruči!
Novak Đoković, Foto: AP

VELIKI!

PSOVAO NAVIJAČE, ZAMAHIVAO REKETOM, PA IM SE OBRATIO POSLE MEČA: Dobro pročitajte šta je sve imao da im poruči!

- Čestitke našim protivnicima i Kevinu na odličnom nastupu. Igrao je neverovatno, trebalo je preživeti njegov nalet - istakao je

Objavljeno:

Novak Đoković je posle pobede nad Kevinom Andersonom, tokom koje je ulazio u svađu sa navijačima u Brizbejnu, imao šta i da im poruči.

- Kakav način da se počena godina! Hvala svim srpskim, ali i australijskim navijačima. Hvala vam od srca što ste došli i pokazali strpljenje i ljubav prema Srbiji i našim teniserima. Hvala ljudi što ste tu sa nama iako je kasno. Bili ste strpljivi, imate strast i zaista je zadovoljstvo igrati pred vama - izvinio se Beograđanin navijačima zbog svog pomalo neprimerenog ponašanja, ali nije zaboravio ni protivnika:

Nole
Nole foto: EPA/Dave Hunt

- Čestitke našim protivnicima i Kevinu na odličnom nastupu. Igrao je neverovatno, trebalo je preživeti njegov nalet. Imao je i set loptu u drugom delu meča. Bilo je sjajno videti ga ponovo na tom nivou posle problema sa kolenom i laktom.

Selektor teniske reprezentacije Srbije, Nenad Zimonjić ponovo je istakao Đokovićevo požrtvovanje kada igra za nacionalni tim:

- Nije lako ono što on radi na terenu, nije lako kada morate svaki put da pobedite, pogotovu kada igra za našu zemlju. Svi očekuju da Novak pobedi i on mora da se nosi sa tim. Mogu misliti kroz kakav pritisak prolazi. Ali, njegovi rezultati, naročito kada igra za domovinu sve pokazuju. I sa moje strane hvala navijačima zbog kojih se osećamo kao kod kuće.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.