NIK KIRJOS U SUZAMA: Totalni emotivni slom Australijanca! Jedva je izgovarao reči, non-stop je plakao!
Nik Kirjos je zaplakao posle meča, Foto: Printscreen/Twitter/@atptour

Nije se to očekivalo od njega

NIK KIRJOS U SUZAMA: Totalni emotivni slom Australijanca! Jedva je izgovarao reči, non-stop je plakao!

On je pokrenuo humanitarnu akciju u kojoj će donirati po 200 australijskih dolara za svaki odservirani as tokom svih turnira koji se igraju u Australiji

Objavljeno:

Svet je video novo, drugačije lice Nika Kirjosa koji je doživeo emotivni slom posle meča protiv Jana-Lenarda Štrufa.

Australijanac koji je poznat po skandaloznom ponašanju pokazao je sada svoju osetljivu stranu i to zbog onoga što se događa u njegovoj rodnoj zemlji.

Stravični i veliki požari su zahvatili Australiju i zahvatili su i njegov rodni grad, Kanberu, a do sada je 18 ljudi izgubilo živote uz milione životinja kojima su uništena prirodna staništa.

Sve to je jako pogodilo Kirjosa koji je posle prve pobede na ATP kupu zaplakao i obećao da će donirati po 200 australijskih dolara (125 evra) po svakom odserviranom asu tokom "australijskog teniskog leta" ove sezone.

- Ne zanimaju me pohvale. Mi smo u poziciji da uradimo nešto, imamo potrebnu platformu. Moj rodni grad je Kanbera i tamo je najtoksičniji vazduh na svetu trenutno, to je zaista tužno - poručio je kroz suze Kirjos.

On je protiv Štrufa odservirao čak 20 asova i time je donirao 4.000 dolara, a ovu akciju su podržale i njegove kolege Aleks de Minor, Džon Milman i Sem Stosur.

- Sav novac ide porodicama, vatrogascima, životinjama... Svima koji su izgubili porodice, kuće. Ovo se stvarno dešava, ovo je veće od tenisa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.