ĐOKOVIĆ PRED POČETAK ISTORIJSKOG ATP KUPA: Imam poseban motiv!
Novak Đoković sa Zimonjićem, Torickim i Lajovićem, Foto: EPA/Darren England

Otkrio šta misli

ĐOKOVIĆ PRED POČETAK ISTORIJSKOG ATP KUPA: Imam poseban motiv!

Srpski teniser će zajedno sa drugovima braniti boje Srbije u Brizbejnu

Objavljeno:

Novak Đoković rekao je da je koncept ATP kupa timski, da se igračima pruža prilika da provode vreme zajedno i da predstavljaju svoju zemlju.

- Provodimo kvalitetno vreme zajedno i zabavno je, jer je koncept ATP kupa timski i pruža nam se prilika da predstavljamo svoju zemlju, da budemo tim, što se ne dešava često tokom sezone - rekao je Đoković.

ATP kup je na programu od sutra, a Srbija će prvi meč igrati u subotu protiv Južne Afrike. Protivnici Đokovića, Dušana Lajovića, Viktora Troickog, Nikole Milojevića i Nikole Čačića u Grupi A su još Francuska i Čile.

Novak Đoković ističe da ima motiv za učešće na ATP kupu
Novak Đoković ističe da ima motiv za učešće na ATP kupufoto: EPA/Darren England

- ATP kup će mi biti idealna priprema za Australijan open. Odavno nisam igrao prve sedmice u sezoni u Australiji. Odlučivao sam se u prošlosti da startujem u Dohi, pa da dođem u Australiju. Došao sam dosta ranije kako bih uspeo da se aklimatizujem na sve uslove u Australiji. Volim da budem na ovom kontinentu, imam dosta energije ovde. Mene posebno motiviše kada igram za reprezentaciju jer nemamo često prilike da tokom godine igramo zajedno. Dosta je uzbuđenja i na terenu i van njega - rekao je srpski teniser.

Na ATP kupu će učestvovati 24 tima koja će se tokom deset dana boriti u Brizbejnu, Pertu i Sidneju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.