AKO VAM NEŠTO NIJE PO VOLJI, POGLEDAJTE ŠTA ĐOKOVIĆ RADI ZA NOVU GODINU: Zato i navijamo da postane najbolji ikada!
Novak Đoković, Foto: Printscreen, Fondacija Novak Đoković

BOG TENISA!

AKO VAM NEŠTO NIJE PO VOLJI, POGLEDAJTE ŠTA ĐOKOVIĆ RADI ZA NOVU GODINU: Zato i navijamo da postane najbolji ikada!

Malo smo pretražili Instagram i videli da i Rafa Nadal radi isto što i Rafa Nadal

Objavljeno: 15:16h

Novak Đoković je stvarno jedno od oličenja modernog sporta. Nova je godina, mnogi se žale što moraju da rade na ovaj praznik, ali on nije jedan od njih.

U trenutku kada je objavljen ovaj video snimak bilo je 17 časova po lokalnom vremenu. Dakle, dok se gotovo čitava planeta sprema za doček 2020. godine, svetski broj dva, nadamo se uskoro opet i broj jedan, nalazi se na terenu, gde vredno trenira.

- Nova je godina, a Đoković vežba plesne poteze - napisali su iz ATP kupa na Tviteru, a ova referenca na ples naravno znači da Nole pokušava da pred početak sezone pokretljivost, agilnost i rad nogu dovede na najveći mogući nivo.

Nole će posle ATP kupa koji se igra na najmanjem svetskom kontinentu, reprezentativnog teniskog takmičenja, nastupiti u Brizbejnu, koji je osvojio 2007. godine. Naravno, kruna australijske turneje dolazi krajem januara kada se u Melburnu igra Australijan open, gde Srbin brani titulu.

Inače, malo smo "procunjali" internetom i videli da na isti način kao Nole svoje vreme provodi Rafa Nadal, koji takođe trenira u Pertu, pred početak novoformiranog takmičenja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.