OVAKO SE NOVAK SPREMA ZA NOVU SEZONU: Video snimak sve otkriva i pokazuje nam neke stvari!
Novak Đoković, Foto: EPA/ Fernando Vilar

ATP

OVAKO SE NOVAK SPREMA ZA NOVU SEZONU: Video snimak sve otkriva i pokazuje nam neke stvari!

- Ako uživaš u procesu i prihvatiš bol, onda i boli manje. Ali kažu ‘no pain no gain' moraju se uložiti sati rada - rekao je srpski teniser

Objavljeno:

Novak Đoković priprema se za novu sezonu koju će početi na ATP kupu, da bi posle toga išao u Adelajd i u Melburn na prvi Gren slem turnir u godini.

“Tokom priprema se radujem tome da se vratim na teren i da radim na nekim stvarima za koje obično nemamo vremena tokom sezone – kada se turniri ređaju, teško je da od nule radiš na svom telu i na svojoj igri“.

Profesionalac je već skoro deceniju i po, tako da Novak zna šta mu je činiti u međusezoni. "Moraš da sedneš sa svojim timom i da postigneš dogovor o planu i programu koji će se sprovoditi na nedeljnom nivou. To radimo mnogo godina već, iskustvo pomaže. Ako uživaš u procesu i prihvatiš bol, onda i boli manje. Ali kažu ‘no pain no gain‘, moraju se uložiti sati rada“, kaže Đoković i obrazlaže. “Treba na terenu raditi strateški i sve to ukombinovati sa kondicijom, snagom i izdržljivošću jer tenis zahteva da budeš najbolji u svakom segmentu – i kretanje, talenat, veština“.

ATP kup na programu je u 3. do 12. januara, Srbija je u grupi sa Francuskom, Čileom i Južnom Afrikom, a Australijan open počinje 20. januara i na njemu Đoković brani titulu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.