FEDERER BRIZNUO U PLAČ KADA JE SVE IZMAKLO KONTROLI: Švajcarac slomljen kao nikada!
Rodžer Federer, Foto: EPA

zabolelo ga je!

FEDERER BRIZNUO U PLAČ KADA JE SVE IZMAKLO KONTROLI: Švajcarac slomljen kao nikada!

Emotivno je bio ispražnjen

Objavljeno:

ESPN će 17. decembra premijerno emitovati dokumantarni filim o turneju Rodžera Federera po Severnoj i Južnoj Americi.

Novinar Tom Rinaldi je otkrio pojedine detalje o filmu.

- Pre ovog putovanja intervjuisao sam Federera mnogo puta, ali na ovom putovanju, bilo je to u avionu, svlačionicama, hotelskim sobama, u pratnji policijskih motora i to mi je dalo sasvim drugačiju sliku o njemu. Sama njegova slava, rezerve energije koju ima u sebi, povezanost sa navijačima, u posebno ta dobra volja koju manifestuje, bilo je to nešto najbolje čemu sam do sada prisustvovao - kazao je Rinaldi.

Možda i najinteresantniji detalj filma jesu neredi koji su izbili u Bogoti pre meča Federera i Zvereva. Publika je već bila na stadionu, ali Rodžer je shvatio da nije bezbedno.

Rodžer Federer
Rodžer Federer foto: EPA/ Will Oliver

Bile su to emotivne scene koje prikazuju Švajcarca kako se vraća sa terena pravo u svlačionicu gde je briznuo u plač kada je Zverev prišao i zagrlio ga.

- Izašli smo na zagrevanje, ali sve je pomalo izmaklo kontroli. Pitao sam se, je li ovo najbolji scenario? Jer ljudi su morali da se vrate svojim kućama na siguran način i tek tada sam shvatio da ne bi trebalo da igramo, bilo je to previše stresa i pritiska za sve prisutne - rekao je Švajcarac i dodao:

- Slomio sam se. Nije se dogodilo da se održi taj meč iz snova i osetio sam kako se sve raspada. Kada sam se vratio u svlačionicu osećao sam da sam potpuno emotivno ispražnjen - priznao je Federer.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.