FEDEREROV PRIJATELJ OTKRIO ŠTA ON STVARNO MISLI O NOVAKU: Svi misle da se ne podnose, a ovako zapravo stoje stvari!
Novak Đoković i Rodžer Federer, Foto: EPA/Will Oliver

Tako stoje stvari

FEDEREROV PRIJATELJ OTKRIO ŠTA ON STVARNO MISLI O NOVAKU: Svi misle da se ne podnose, a ovako zapravo stoje stvari!

Odnos između dvojice igrača je oduvek intrigirao javnost

Objavljeno:

Godinama se priča i spekuliše o odnosu između Novaka Đokovića i Rodžera Federera, o tome da li se ne podnose, ko koga ne voli uopšte, da li foliraju da su u dobrim odnosima...

Od kada se srpski teniser pojavio na velikoj sceni jedna od stvari koja intrigira javnost jeste u kakvoj relaciji je sa rekorderom po broju Gren slem titula, a znamo da je u jednom periodu Federer potcenjivao Srbina, čak je i Novakov otac Srđan govorio da je Švajcarac pokušavao da ga na svaki način omalovaži, što je u neku ruku potvrdio i Boris Beker.

Ipak, poslednjih godina njih dvojica paze kako se izražavaju u javnosti jedan o drugom, i govore samo lepe stvari jedan o drugom uz međusobno uvažavanje i poštovanje.

Odnos Novaka Đokovića i Rodžera Federera oduvek intrigira javnost
Odnos Novaka Đokovića i Rodžera Federera oduvek intrigira javnostfoto: AP

Ali sada Klaudio Mecadri, nekadašnji 26. igrač sveta i čovek koji dobro poznaje Federera s obzirom da je bio kapiten Dejvis kup reprezentacije Švajcarske, ispričao je za "Skaj sports" kako stoje stvari između Federera i Đokovića.

- Federer mi je rekao da ima čudan odnos sa Đokovićem jer nikada nije uspeo da ga razume - rekao je Mecadri i potom pojasnio to:

- Kada je pokušavao da priča sa njim, pored onih uobičajenih petominutnih ćaskanja, nikada nije uspevao da u potpunosti razume Novakovo držanje. Đoković, (tvrdi Federer), kaže jedno, a potom ponekad uradi nešto sasvim suprotno. Čak i relativno skoro, u Čikagu, na Lejver kupu, Đoković je (Federeru i ostatku evropske selekcije) rekao da je veoma umoran i tražio je da igra što je kasnije moguće, a onda je odjednom hteo da što pre izađe na teren. Čak i kada se o dublovima radilo, a bilo je odlučeno da njih dvojica nastupe (uveče) zajedno, Đoković je tražio da igraju što ranije. Ne kažem da postoji loš odnos između njih dvojice, ali Federer često ne uspeva da Novaka stvarno razume.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.