GREN SLEM ŠAMPIONKA POSLE 7 MESECI IZOLACIJE SE JAVILA I ŠOKIRALA: Zbog hemoterapija je izgubila kosu i smršala!
Frančeska Skjavone se prethodnih meseci borila sa lakom, Foto: Printscreen/Twitter/@Schiavone_Fra

tek sad je saopštila javnosti

GREN SLEM ŠAMPIONKA POSLE 7 MESECI IZOLACIJE SE JAVILA I ŠOKIRALA: Zbog hemoterapija je izgubila kosu i smršala!

Ona je vodila najtežu životnu bitku

Objavljeno:

Frančeska Skjavone je šokirala svet svojim prvim obraćanjem i izlaskom u javnost posle sedmomesečne izolacije i otkrila zbog čega je morala da "nestane".

Nekadašnja šampionka Rolan Garosa je prolazila kroz najteži period u životu i borila se sa rakom, ali na svu sreću vesti koje sada saopštila su dobre.

- Zdravo svima, povodom sedam, osam meseci potpune ćutnje na društvenim mrežima i povlačenja od očiju javnosti, rešila sam da podelim sa vama šta mi se desilo. Dijagnostifikovali su mi rak. Odradila sam hemoterapiju, borila sam se u oštroj borbi i i dalje dišem. Dobila sam ovu bitku. Sada se vraćam akciji - saopštila je Skjavone.

Ona je zbog hemoterapija izgubila kosu i izgubila kilažu pa je prilično neprepoznatljiva.

Italijanka je u septembru prošle godine posle US opena odlučila da završi karijeru u 38. godini, a u junu ove godine se povukla iz javnog života.

- Reći ću vam šta se dešavalo u tih sedam meseci. Otkrili su mi maligni tumor i to je bila najteža borba koju sam vodila u životu. Ali najbolja stvar je što sam uspela da je dobijem. Rekli su mi to pre nekoliko dana, osetila sam neizmernu sreću i i dalje sam srećna danas, toliko da se može seći nožem! Spremna sam u srcu i glavi i vreme je za nove projekte koje imam u planu, ali nisam imala priliku za njih. Videćemo se uskoro. Veoma sam srećna zbog toga ko sam danas - ispričala je ona u obraćanju.

Najveći uspeh joj je svakako bilo osvajanje Rolan Garosa 2010. godine, bila je i četvrta igračica sveta, a po završetku karijere je želela da postane trener.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.