ĐOKOVIĆ I FEDERER NISU U DOBRIM ODNOSIMA: Rodžer se radovao kad je sprečio Novaka da se vrati na prvo mesto!
Novak Đoković i Rodžer Federer, Foto: AP

Zanimljive informacije

ĐOKOVIĆ I FEDERER NISU U DOBRIM ODNOSIMA: Rodžer se radovao kad je sprečio Novaka da se vrati na prvo mesto!

Bivši britanski teniser je ispričao da je Švajcarcu bilo posebno drago jer je pobedom sprečio Novaka da se vrati na vrh ATP liste

Objavljeno:

Bivši britanski teniser, a sada stručni konsultant, Greg Rusedski, sumirajući završenu tenisku sezonu u čijem je finišu Rafael Nadal preoteo prvo mesto ATP liste Novaku Đokoviću, rekao je da Srbin i Rodžer Federer nisu u dobrim odnosima.

Švajcarac je na Završnom Mastersu sezone pobedio srpskog igrača i izbacio ga sa turnira, a time i sprečio da se vrati na poziciju najboljeg tenisera sveta. Govoreći o tom meču, Rusedski je istakao da je Rodžeru bilo drago i to ne samo zbog pobede.

- Njih dvojica nisu u dobrim odnosima, tako da je Federer sigurno mnogo voleo to što mu je okončao pokušaj da godinu završi na prvom mestu - rekao je Rusedski.

On je potom istakao da je Federer iznenadio mnoge na tom meču jer su mislili da je autsajder.

- Velike šampione nikada ne možemo otpisati. Svi su govorili da će Đoković veoma lako pobediti, ali nam je Federer pokazao zašto je veliki šampion i proslavu kakvu smo videli od Federera tada ne viđamo često - zaključio je Britanac.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.