RODŽERE, ŠTA SI TO RADIO U WC-U?! Davidenko uhvatio Federera u masnoj laži!
Rodžer Federer, Foto: EPA

anegdota

RODŽERE, ŠTA SI TO RADIO U WC-U?! Davidenko uhvatio Federera u masnoj laži!

- Rodžer se seća da sam ga pobedio u Dohi, a onda i na Australijan openu

Objavljeno: 13:45h

Proslavljeni Nikolaj Davidenko je se prisetio starih dana i jednog duela koji je imao sa Rodžerom Federerom.

Meč je bio odigran na Australijan openu i tada je Rus slavio, a otkrio je i da ga je Rodžer "slagao" kada ga je pitao zašto je otišao u toalet posle prvog seta.

- Rodžer se seća da sam ga pobedio u Dohi, a onda i na Australijan openu. Pitao sam ga zašto je tada otišao u toalet posle prvog seta, kada sam ja poveo, a on mi je odgovorio da nije otišao u toalet. Rekao je da mu je smetalo sunce i da je sačekao da se ono spusti. Ja sam mu rekao da to nije istina i da mora da prizna da sam ja najbolji - rekao je Davidenko.

- On smatra i da će Federer prvu u penziju od svih pripadnika velike trojke.

- Federer će to uraditi prvi. Imaće 39 sledeće godine i mislim da želi još da odigra jedne Olimpijske igre. Ne znam da li želi da igra i sa 40 i obori neke rekorde, zavisiće sve od rezultata. Njemu je lako da dođe do četvrtfinala, polufinala i finala, tako da će ostati u Top 10. Neće biti prvi, ali će biti peti, sedmi, deseti. U Šangaju smo pričali i rekao mi je da mu oporavak traje duže nego ranije. Više mu nije dovoljan jedan dan, već tri ili četiri. Mislim da mu telo ipak nije problem i da se sve radi u glavi. Ako ostane fokusiran ostaće i u vrhu - rekao je Nikolaj.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.