NAJVAŽNIJE JE DA SAMOM SEBI PRIZNAŠ: Nemam šansu protiv Đokovića, ako se igra u 5 setova!
Nepremostive prepreke - Rodžer Federer i Novak Đoković, Foto: AP

Iskren

NAJVAŽNIJE JE DA SAMOM SEBI PRIZNAŠ: Nemam šansu protiv Đokovića, ako se igra u 5 setova!

Bivši Gren slem šampion svestan je da njegovo telo još ne može da izdrži takvu vrstu napora

Objavljeno:

Endi Mari koji se vratio na teren u drugoj polovini ove sezone posle operacije i ugradnje veštačkog kuka je govorio o svojim šansama na Australijan openu i bio je prilično realan.

Britanski teniser i Gren slem šampion smatra da i dalje ne može da parira "Velikoj trojci" pogotovo kada je reč o mečevima u pet setova, pa je kako kaže svestan da će izgubiti ukoliko naleti na nekog od njih u Melburnu.

- Kada budem došao u Melburn neću biti među nosiocima, trenutno sam negde oko 120 mesta na svetu. Mogao bih da se već u prvom kolu sastanem sa Rodžerom Federerom ili Novakom Đokovićem. Ne očekujem da pobedim u tim mečevima, jer bi mi to bio prvi meč u tri dobijena seta posle godinu dana - rekao je Mari i potom dodao:

Endi Mari je svestan da nema šanse protiv Đokovića i Federera u pet setova
Endi Mari je svestan da nema šanse protiv Đokovića i Federera u pet setovafoto: AP/Gary Landers

- Zaista nemam ideju šta mogu da očekujem što se tiče rezultata, ali ono što bi svakako bilo pozitivno je da odigram meč u tri dobijena seta bez da osetim bilo kakav bol u kuku - poručio je Britanac.

Kako sam kaže, pozitivna stvar bi bila kada bi uspeo da odigra meč u pet setova.

- Nisam igrao mečeve u pet setova posle operacije u februaru. Dobar rezultat bio bi da odigram taj meč u pet setova bez problema. To bi bio ogroman korak i jako pozitivna stvar za mene. To bi bio znak da sam u stanju da se takmičim i da ubuduće igram dobro na Grend slemovima, što bih svakako voleo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.