NOVAK SIGURNO OSVAJA AUSTRALIJU: Federer zbog Đokovića više nikada neće biti Gren slem šampion!
Rodžer Federer, Novak Đoković i Rafael Nadal, Foto: AP

Reč legendi

NOVAK SIGURNO OSVAJA AUSTRALIJU: Federer zbog Đokovića više nikada neće biti Gren slem šampion!

Legende i dalje veruju da će srpski teniser dominirati teniski terenima sledeće godine

Objavljeno:

Završni Masters sezone u Londonu je najavio moguću smenu generacija u muškom tenisu naredne godine, s obzirom da su se u finalu našli pobednik Stefanos Cicipas i Dominik Tim, dok su recimo Đoković i Nadal ispali već u grupi.

To je pokrenulo raspravu o tome da li će sledeće godine neko prekinuti "Veliku trojku" u osvajanju Gren slemova, a odgovor na to pitanje su pokušali da daju nekadašnji britanski teniseri Tim Henman i Greg Rusedski.

- Kada je reč o tome ko će pobediti u Melburnu, ja kažem da će to biti Novak. Njegov rekord na ovom turniru je zaista dobar. Ima dovoljno vremena za odmor i rekuperaciju posle naporne sezone. On je taj kojeg tamo treba pobediti - uveren je Henman.

Sa druge strane, Rusedski je uveren da Rodžer Federer nikada više neće podići pehar na nekom od Gren slemova i da je to posledica poraza u finalu Vimbldona od Đokovića.

- Mislim da Rodžer više neće osvajati najveće titule. Dve meč lopte na Vimbldonu bile su veliki momenat u njegovoj karijeri. Biću srećan ako me demantuje jer bi to bilo sjajno za ovaj sport.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.