KRAJ! POVUKAO SE! Trebalo je to da saopšti u Londonu, ali je njegov otac sve upropastio!
Rafael Nadal i Tomaš Berdih, Foto: EPA/ Ritchie Tongo

gotovo je

KRAJ! POVUKAO SE! Trebalo je to da saopšti u Londonu, ali je njegov otac sve upropastio!

Čeh odlazi u penziju

Objavljeno:

Tomaš Berdih će se u subotu oprostiti od tenisa. Češki teniser je želeo da napravi iznenađenje u Londonu, ali je njegov otac se izleteo i rekao nešto što nije trebalo.

Nakon 17 godina profeseionalne karijere Berdih je odlučio da okači reket o klin i završi tenisku karijeru. Trebalo je da bude izenađenje, ali je otac Berdiha u izjavi za ćeški Blesk otkrio da će se njegov sin penzionisati. Uskoro je stigla i potvrda i od samog tenisera.

- Ako želite da se iznenadite nemojte gledati medije i društvene mreže. Međutim znam da to nije moguće danas. Greška se desila, planirao sam iznenađenje u subotu kada treba da budem u Londonu ali to više nije moguće. Ali u redu. Više informacija od mene u subotu - rekao je Tomaš Berdih na društvenim mrežama.

103. teniser sveta je u svojoj karijeri osvojio 13 titula. Najvrednija je ona sa Mastersa u Parizu 2005. godine, a najveći uspeh na Gren slemu je ostvario 2010. godine kada je došao do finala na Vimbldonu. Berdih bi imao sigurno više uspeha na najvećim turnirama na turu da nije igrao u eri "velike trojke".

BONUS VIDEO:

(Esperso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.