OVO MI JE NAJBOLJI MEČ U KARIJERI: Tim se celog života spremao da bi u ovakvoj borbi pobedio Đokovića!
Dominik Tim smatra da je protiv Novaka odigrao najbolji meč u karijeri, Foto: EPA/Will Oliver

Presrećan

OVO MI JE NAJBOLJI MEČ U KARIJERI: Tim se celog života spremao da bi u ovakvoj borbi pobedio Đokovića!

Nije da ga je prvi put pobedio, ali nikada nije odigrao na ovaj način

Objavljeno: 11:40h

Dominik Tim je bio presrećan zbog fenomenalne pobede koju je izdejstvovao nad Novakom Đokovićem u zaista fantastičnom meču 2. kola grupne faze takmičenja na Završnom Mastersu sezone u Londonu.

Austrijski teniser se vratio u meč posle izgubljenog prvog seta u taj-brejku, da bi potom još jednom "vaskrsnuo" u taj-brejku odlučujućeg seta kada je gubio 4:1 i posle 167 minuta igre po drugi put ove sezone pobedio srpskog tenisera.

- Ovo je bio možda i moj najbolji meč do sada u karijeri. Bio je to klasik, epski meč, nešto što će se s vremena na vreme dešavati na velikim turnirima. Zaista poseban meč, nešto za šta sam se spremao i trenirao celog života, još od dečačkih dana. Pobeda u sjajnoj atmosferi, protiv legende ove igre. I povrh svega sam se kvalifikovao za polufinale što je najbolja moguća stvar - rekao je presrećni Tim posle meča.

Dominik Tim kaže da je imao i sreće u susretu sa Đokovićem
Dominik Tim kaže da je imao i sreće u susretu sa Đokovićemfoto: AP

Ne krije da ga je u samom finišu i sreća poslužila, ali jednostavno sreća je uz one koji igraju hrabro.

- Imao sam sreće jer sam se vratio posle 1:4 u taj-brejku. U svakom slučaju nezaboravan meč. Novak je najbolji teniser na svetu i znao sam da moram da uradim nešto posebno. Ovaj meč je imao sve što je trebalo. On je bio motivisan. Igrao je sjajne poene, igrao sam ih i ja. Mislim da je meč zaslužio da bude odlučen u taj-brejku trećeg seta. Kada dva Top 10 igrača igraju više od 155 minuta, u pitanju je nijansa, sreća. Bila je malo više na mojoj strani u tom taj-brejku.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.