FEDERER UMRO OD SMEHA: Sledi meč sa Novakom, a zbog jednog pitanja Švajcarac nije mogao da se smiri!
Dimitrov u ulozi novinara, Foto: Printskrin

šou

FEDERER UMRO OD SMEHA: Sledi meč sa Novakom, a zbog jednog pitanja Švajcarac nije mogao da se smiri!

Odlična atmosfera u Londonu

Objavljeno:

Iskusni švajcarski teniser Rodžer Federer pobedio je mladog Italijana Matea Beretinija rezultatom 7:6 (7:2), 6:3 u drugom kolu grupe B Završnog Mastersa u Londonu i tako posle poraza od Dominika Tima ostao u trci za drugi krug.

Sledeći meč, Švajcarac će odigrati protiv Novaka Đokovića, a ATP je taj meč najavio na zanimljiv način.

Na zvaničnom Tviter profilu ATP tura, nakon pobede Federera, pojavio se video koji je isečen tako da se ne čuje koje pitanje je zaista postavljenu Švajcarcu. ATP je kao šalu, pored videa postavio predlog pitanja koje je moglo da izazove ovakvu reakciju, a ono glasi:

- Rodžere dobra pobeda danas, a kako ćeš da savladaš Novaka u četvrtak?

A na samom snimku, Grigor Dimitrov, bugarski teniser, imao je ulogu novinara koji je Švajcarcu postavio pitanje na šta je Rodžer odgovorio sa "Koliko vremena imamo?". Dimitrov je rekao da kamera snima non-stop i da vremena za odgovor ima na pretek.

Obojica su zatim krenula glasno da se smeju, a očigledno su uživali u momentu, a objava je izazvala brojne reakcije Federerovih, ali i Novakovih navijača.

Nije poznato šta je zapravo bilo pitanje i zbog čega su teniseri ovako reagovali, ali mora se priznati da je reč o dobroj šali ljudi koji vode pomenuti Tviter profil.

BONUS VIDEO:

(Esperso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.