ŠOK! PA, U JUNU JE IGRALA POLUFINALE RG: Prelepa teniserka poznata po svojim oblinama iznenada završila karijeru!
Dominika Cibulkova stavila tačku na svoju karijeru, Foto: Printscreen/Instagram/domicibulkova

Niko nije očekivao

ŠOK! PA, U JUNU JE IGRALA POLUFINALE RG: Prelepa teniserka poznata po svojim oblinama iznenada završila karijeru!

Po svemu sudeći nije uspela da se izbori sa povredom

Objavljeno:

Teniski svet je u šoku! Nekadašnja 4. igračica planete, Dominika Cibulkova, odlučila je da stavi tačku na svoju karijeru u 30. godini.

Slovačka teniserka koja je poznata i po rezultatima i atraktivnom izgledu i oblinama, objavila je na svom Instagram profilu da se povlači iz profesionalnog tenisa.

Ona je igrala vrlo malo ove sezone, a usled povrede Ahilove tetive je propustila poslednjih nekoliko meseci i uglavnom smo mogli da je viđamo na atraktivnim destinacijama i provokativnim fotografijama koje je delila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

- Danas sa pomešanim osećanjima imam posebne vesti da vam podelim. Kao što znate, nisam odigrala nijedan turnir mesecima. Sve je krenulo od povrede ahilove tetive, koja mi je dovela u jedan od najtežih momenata u životu – trebalo je da odlučim šta da uradim sa teniskom karijerom. Posle mnogo razmišljanja i podrške koju sam dobila od porodice i prijatelja odlučila sam da se više ne vratim na teren kao takmičarka - napisala je između ostalog ona.

A nije delovalo tako u junu mesecu kada je stigla do polufinala Rolan Garosa i kada je delovalo kao da je krenuo njen povratak u svetski vrh u kome je bila 2014. godine kada je igrača finale Australijan opena.

Međutim, njen novi uspon je prekinula nezgodna povreda Ahilove tetive.

Cibulkova je bila i osvajačica Završnog Mastersa sezone 2016. godine, a ukupno ima 8 WTA titula.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.