RAFA, HOĆU IZVINJENJE! Oglasio se poznati novinar koga je Nadal napao na konferenciji!
Rafael Nadal je bio nervozan na konferenciji, Foto: Profimedia

Posle incidenta

RAFA, HOĆU IZVINJENJE! Oglasio se poznati novinar koga je Nadal napao na konferenciji!

Ovog novinara znamo i po onoj čuvenoj konferenciji sa Đokovićem, ali i stvaranju nove reči u italijanskom jeziku - inđokabile

Objavljeno:

Rafael Nadal je napravio incident na konferenciji za medije zbog pitanja koje je dobio od čuvenog teniskog novinara Ubalda Skanagate.

Špancu je Italijan postavio pitanje koliko je nedavno venčanje uticalo na njega i na to da bude nedovoljno fokusiran na tenis, a to je najbolju igrač sveta shvatio provokaciju, posebno što je bio nervozan zbog poraza od Zvereva na startu završnog Mastersa sezone.

Burno je reagovao prvi reket sveta i odbrusio Skanagati, čak je u jednom trenutku rekao da je to sr**e.

Ubaldo Skanagata
Ubaldo Skanagatafoto: Printscreen/Youtube

Posle svega toga oglasio se i italijanski novinar koji je jasno stavio do znanja da njegovo pitanje nije bilo maliciozno i da očekuje izvinjenje.

- Nikada nisam imao problem sa Rafom... On je dobar momak. Moje pitanje je bilo bezazleno. Verujem da je venčanje važno u životu, to je emotivan događaj i zbog toga mislim da nije glupo postaviti pitanje da li je venčanje bilo smetnja na tenis.

- Kako god, nisam zaslužio da mi tako odgovori i to ne mogu da prihvatim. Nadam se da ću dobiti izvinjenje - zaključio je Skanagata.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.