CICIPASOV SIRTAKI U LONDONU: Grk slomio Medvedeva i upisao prvu pobedu na poslednjem Mastersu!
Stefanos Cicipas, Foto: AP

london

CICIPASOV SIRTAKI U LONDONU: Grk slomio Medvedeva i upisao prvu pobedu na poslednjem Mastersu!

Grčki teniser je bio bolji od četvrtog tenisera sveta

Objavljeno:

U duelu debitanata na Završnom Mastersu u Londonu, pobedu je odneo Stefanos Cicipas i došao do prve pobede u grupi “Andre Agasi“.

Grčki teniser je bio bolji od četvrtog tenisera sveta, Rusa Danila Medvedeva sa 2:0 (7:6, 6:4), posle sat i 43 minuta igre. Ovo je bio njihov šesti međusobni duel, a tek prva pobeda Cicipasa.

Cicipas je prvi set osvojio posle mnogo muke u taj-brejku, sve do tada nije bilo brejkova ni u jednom od 12 odigrnaih gemova, da bismo u taj-brejku videli čak pet.

Danil Medvedev
Danil Medvedev foto: AP

Cicipas je bio staloženiji i brejkom stigao do prednosti od 6:5, da bi potom na svom servisu iskoristio prvu i jedinu set loptu kako bi osvojio prvi set. U drugom setu je grčki teniser bio dosta sigurniji.

Iako je iskoristio sve svoje čelendže, bio je pribran kada je to bilo najpotrebnije, pogotovo u 7. gemu, kada je odbranio dve brejk lopte Danila Medvedeva. Pri rezultatu 5:4 u korist Cicipasa, servis je imao Medvedev, on je taj servis ispustio i prvim brejkom na meču Cicipas je bio u sjajnoj situaciji. To je iskoristio i zasluženo slavio.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.