MOGU SUTRA U PENZIJU DA TO HOĆU! Đoković tvrdi da je mentalno jači od Federera i Nadala kad igra protiv njih!
Novak Đoković, Foto: AP

iskreno

MOGU SUTRA U PENZIJU DA TO HOĆU! Đoković tvrdi da je mentalno jači od Federera i Nadala kad igra protiv njih!

- Kada igrate, koncentrisani ste samo na sledeći poen, ali pre meča, da, osaćem da sam u prednosti - rekao je Nole

Objavljeno:

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je uoči Mastersa u Parizu gostovao na "Kanalu +", gde ga je u svojoj emisiji intervjuisao Silari Hanun.

Nole je u dosadašnjoj karijeri osvojio 16 Gren slem titula, četiri manje od Federera, a tri od Nadala, ali u međusobnim duelima sa pomenutom dvojicom ima pozitivan skor. Na novinarsko pitanje, da li smatra da ima mentalnu prednost kada su preko puta mreže Rafa i Rodžer, srpski teniser je odgovorio:

- Da, osećam da je pomalo tako. Iznad svega, tako je pre početka meča, ne tokom njega. Kada igrate, koncentrisani ste samo na sledeći poen, ali pre meča, da, osećam da sam u prednosti - rekao je Novak.

foto: AP

Kada je reč o sportskoj penziji, Đoković je istakao da ne bi imao problem i da sutra okači reket o klin, ali da i dalje uživa u "belom sportu".

- Iskreno, nisam obavezan da igram. Mogao bih sutra da okačim reket o klin ako to želim, jer sam pre svega otac dvoje divne dece, od kojih moj sin ima pet godina i pred polaskom je u školu, tako da bih svakako voleo da provodim više vremena sa njima. Ipak, srećan sam što još igram, i dalje sam jako motivisan i spreman da igram za nove pobede u ovom prelepom sportu - zaključio je Đoković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.