VELIKI OBRT U ODNOSU RAFE I RODŽERA: Federer otkrio zašto nije bio kod Nadala na svadbi!
Nadal i Federer, Foto: EPA/Mast Irham

SUROV JE SVET PROFESIONALNOG TENISA

VELIKI OBRT U ODNOSU RAFE I RODŽERA: Federer otkrio zašto nije bio kod Nadala na svadbi!

Španac se u subotu oženio dugogodišnjom devojkom Ćiskom Pereljo, pa su mnogi logično očekivali da će tamo biti i Federer

Objavljeno:

Rodžer Federer ove sedmice pokušava da u rodnom Bazelu osvoji desetu, jubilarnu titulu.

Razgovarajući sa novinarima pred sam start osvrnuo se na razne interesantne i bitne stvari koje ga očekuju u nastavku života i karijere, a najviše je pričao o Rafaelu Nadalu.

Ćiska Perelja, Nadalova supruga
Ćiska Perelja, Nadalova supruga foto: EPA/Julian Smith

Španac se u subotu oženio dugogodišnjom devojkom Ćiskom Pereljo, pa su mnogi logično očekivali da će tamo biti i Federer. Švajcarac je otkrio zašto ga nije bilo na gala ceremoniji.

- Nisam bio pozvan, ali to nisam ni očekivao. Nije problem, uopšte. Čestitao sam mu u subotu i nisam očekivao odgovor. Znam da je imao boljih stvari da uradi. Recimo da sve to proslavi kako valja. Biću zadovoljan da ga posle pitam kako je sve prošlo - istakao je Federer.

Rodžer Federer
Rodžer Federer foto: EPA/Martial Trezzini

I dalje najbolji teniser svih vremena osvrnuo se i na planove za budućnost.

- Voleo bih da jednog dana učim mlade tenisu. I voleo bih da to bude u akademiji Rafaela Nadala. Ako moja deca budu želela da igraju beli sport, tamo ću ih poslati - rekao je Federer.

Poznato je da su njih dvojica u dobrim odnosima, što potkrepljuje i ova izjava, ali zbog ovih reči o pozivanju na svadbu se definitivno postavlja pitanje koliko je to istina, a koliko medijska slika zarad dobrog marketinga, kako njima, tako i samoj organizaciji ATP.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.