Mari priča o opasnim stvarima, Novak se ne dopinguje!

Beker demantovao Britanca

Mari priča o opasnim stvarima, Novak se ne dopinguje!

Posle izjava olimpijskog šampiona o korišćenju nedozvoljenih supstanci, reagovao je i najbliži saradnik prvog reketa sveta
Objavljeno: 15:57h

Trener Novaka Đokovića Boris Beker je rekao da sumnje Endija Marija o dopingu najboljih svetskih tenisera nisu osnovane. Škot je prošlog vikenda izjavio da je sumnjao da se njegovi rivali dopinguju, dok Beker tvrdi suprotno.

- Igrao sam protiv nekih tenisera i pomišljao - nikako da se padnu ili - izgleda da se ne umara nimalo. Da li sam ikada sumnjao da se neko dopinguje? Jesam. Postojale su i glasine - rekao je Britanac.
Legendarni Nemac se nije složio sa olimpijskim šampionom. - To je opasna tema. Mogu samo da ponovim da je tenis čist. Verujem 100 odsto da je Endi čist, kao i Rodžer, Rafael, Stan, svi su čisti. Postojala je sumnja da se Rafa dopinguje, ali je po meni to nepoštovanje jednog od najboljih tenisera svih vremena. Mogu da pričam samo o Novaku i verujte mi, njega mnogo testiraju. To znači da ima testove dva puta na svakom Gren slemu, u Melburnu je bio testiran i tokom prve i tokom druge nedelje. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.