NADAL SE DANAS ŽENI! ŠPANAC ISPALIO NOVAKA, A OVI TENISERI STIŽU: Jedno parče torte je rezervisano za legendu Reala
Federer takođe neće biti na Nadalovoj svadbi, Foto: AP/Ben Curtis

350 zvanica

NADAL SE DANAS ŽENI! ŠPANAC ISPALIO NOVAKA, A OVI TENISERI STIŽU: Jedno parče torte je rezervisano za legendu Reala

Neće biti fotgrafisanja na svadbi

Objavljeno:

Španski teniser Rafael Nadal se ove subote ženi sa devojkom iz detinjstva Ćiskom Marijom Fransiskom Perelom, mesto na kome će se svadba održati je pravi raj na zemlji, a broj eminentnih zvanica je oko 350

Po mnogim ocenama je ovo imanje najskuplje u Španiji, a svaki kutak je prelep, prosto Majorka će se još jednom otvoriti svetu i pokazati sve čari. Poznato je da je Nadal mesecima unapred najavljivao da neće dozvoliti fotografisanje na venčanju medijima, ali su dan pre venčanja uspeli da ga uslikaju...

?

Објава коју дели Rafa Nadal (@rafaelnadal) дана

Od tenisera treba očekivati Karlosa Moju, Marka Lopeza, Fernanda Verdasko i Felisijana Lopeza.

Kao veliki navijač Real Madrida, Rafa je gotoovo deceniju za omiljenog igrača imao Kristijana Ronalda. Život je hteo da se njih dvojica i upoznaju, ali teško da će Portugalac moći da prisustvuje svadbi jer danas od 20.45 Juventus igra sa Bolonjom.

Na venčanje bi trebalo da dođe i Huan Karlos I, koji je četiri decenije bio kralj do juna 2014. godine, a očekuje se da na imanje stigne helikopterom. Među 350 najvažnijih zvanica će biti i Karlos Moja, legenda španskog tenisa i trener Nadala.

Paparaci su odradili svoj posao i otkrili pravi raj na zemlji u srcu Majorke. Na ovom mestu su snimani mnogi filmovi, a ranije ove godine je i Geret Bejl odlučio da se oženi upravo na ovom mestu. Lord Lupton je vlasnik ovog imanja koje se često naziva spektakularnim.

Novak Đoković nije pozvan na ovo venčanje godine u Španiji, pa će on i Jelena ovu subotu provesti na potpuno uobičajen način. Možda je malo čudno da Španac ima takav odnos prema našeg igraču, a da je primera radi pozvao drugog velikog konkurenta Švajcarca Rodžera Federera. Ipak, on ne dolazi.

Imanje na kom će se održati svadba
Imanje na kom će se održati svadbafoto: EPA

Federer se neće naći na listi zvanica jer se trenutno priprema za turniru u Bazelu. Glasine govore da će se na venčanju naći legendarni Enrike Iglesijas, ali i nekadašnja NBA zvezda i možda i najbolji košarkaš u istoriji Španije Pau Gasol, koji će verovatno povesti i Ket Mekdonel. Jedno parče torte je rezervisano za Ikera Kasiljasa sa Sarom Karbonerom koji posle brojnih problema sa zdravljem ipak dolazi.

Rafa se sa Marijom zabavlja već 14 godina, a ona je trenutno zadužena za osiguranje u Fondaciji Nadala.

Rafa je rekao marta ove godine nešto što je oduševilo španske navijače.

- Očigledno da nameravam da formiram porodicu. Volim decu i voleo bih rade u životu šta žele - iskren je Rafa koji se maja verio sa devojkom u Rimu

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.