HRVAT NA ĐOKOVIĆU OSVOJIO 32.000 KUNA: Pogledajte šta je bilo pitanje!
Foto: Printscreen

svaka čast

HRVAT NA ĐOKOVIĆU OSVOJIO 32.000 KUNA: Pogledajte šta je bilo pitanje!

Takmičar je bio odmah eliminisao Nadala jer ima više osvojenih Rolan Garosa. Potom je odbacio i Samprasa i dilema je bila između Federera i Novaka

Objavljeno:

Jedan od najgledanijih kvizova na svetu ''Milioner'' nakon nekoliko godina ponovo se vratio u Hrvatskoj, a jednom učesniku pitanje o Novaku Đokoviću donelo je velike pare.

Za one koji ne znaju kviz se sastoji od 15 pitanja, a nakon petog i desetog je zagarantovana suma novca i svaki takmičar može da koristi tri pomoći, pitaj publiku, pola-pola i pozovi prijatelja.

foto: Printscreen

U poslednjoj emitovanoj emisiji ovog kviza u Hrvatskoj u četvrtak uveče jedan takmičar je na desetom pitanju, koje mu obezbeđuje zagarantovanu sumu od 32.000 kuna, što je nešto više od 4.200 evra ili nešto više od 500.000 dinara imao pitanje koje je glasilo:

- 7 AU + 1RG + 5W + 3US =?

Ponuđeni odgovori su bili: A) Novak Đoković, B) Pit Sampras, C) Rafael Nadal, D) Rožer Federer

Takmičar je bio odmah eliminisao Nadala jer ima više osvojenih Rolan Garosa. Potom je odbacio i Samprasa i dilema je bila između Federera i Novaka.

Na kraju se ipak opredelio za srpskog tenisera, što je bio tačan odgovor na deseto pitanje i zagarantovanih 32.000 kuna.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.