SVE JE SPREMNO: Nadal se u subotu ženi, a pogledajte raj u kome će biti održana ceremonija! Stiže i Ronaldo!
Rafael Nadal, Foto: EPA/John G Mabanglo

spektakl

SVE JE SPREMNO: Nadal se u subotu ženi, a pogledajte raj u kome će biti održana ceremonija! Stiže i Ronaldo!

Privatni avioni takođe neće moći da nadleću mesto venčanja, sve kako bi se sprečili pokušaji paparaca da dođu do ekskluzivnih fotografija

Objavljeno: 11:26h

Rafael Nadal oženiće se sutra na Majorci svojom dugogodišnjom devojkom Marijom Fransiskom Perelo koju španski mediji zovu i nadimkom Ćiska.

Slavni teniser Rafael Nadal i njegova ljubav iz detinjstva, sa kojom se zabavlja već 14 godina, na raskošnoj svadbi okupiće više od 500 zvanica, prenose španski mediji.

1 / 3 Foto: EPA

Za meni će, kako tvrde izvori, biti zadužen čuveni španski kuvar Kiki Dakosta, a kako se navodi Rafa će na svojoj svadbi uživati u posebnom obroku, baziranom na povrću, za razliku od ostalih gostiju za koje je planiran tradicionalni španski jelovnik na bazi mesa i ribe.

1 / 3 Foto: Profimedia

Prema dobro obaveštenim izvorima, gosti će između ostalih biti Kristijano Ronaldo, Pau Gasol, pevač Enrike Iglesijas i teniser Felisijano Lopez. Svim zvanicama biće skrenuta pažnja da je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, a obezbeđenje će sprečiti upotrebu dronova.

Privatni avioni takođe neće moći da nadleću mesto venčanja, sve kako bi se sprečili pokušaji paparaca da dođu do ekskluzivnih fotografija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.