MAMA, TERAJU ME DA PIJEM: Medvedev isprozivao Novakovog dželata, pa poslao poruku Đokoviću!
Đoković i Medvedev, Foto: AP/Andy Brownbill

NE VOLE SE

MAMA, TERAJU ME DA PIJEM: Medvedev isprozivao Novakovog dželata, pa poslao poruku Đokoviću!

- Želim ponovo da pobedim Đokovića - rekao je Rus

Objavljeno:

Danil Medvedev i Stefanos Cicipas se ne vole. To je svima jasno u svetu tenisa.

Cicipas, koji je izbacio Đokovića iz Šangaja, posle poraza od Medvedeva rekao da Rus igra dosadnim stilom igre, a Danil je odgovorio na svoj način.

- Pročitao sam šta je rekao, rekao je mnogo toga. Svaki teniser može o kolegi da ispriča različite stvari. Reći ću vam jednu stvar – posle intervjua u Šangaju, gde je pričao kako smo slavili pobedu u Lejver kupu, teško je shvatiti ga ozbiljno. Pričao sam o tome sa svojim prijateljima teniserima, i ne samo ruskim, umirali smo od smeha - rekao je Medvedev u intervjuu za ruski Sport-Express i onda dodao:

- Citiraću ga, rekao je da je tamo bio prisiljen da pije i da mu je to bilo odvratno. OK, to je u redu, ali sada dolazi glavna stvar. Rekao je: ‘Mama, čuješ li, bilo je odvratno! Mogu da ti pošaljem snimak‘. To je smešno, ne mogu više da ga shvatam ozbiljno“.

Pobeda protiv Đokovića mu je jedna od najvećih u karijeri, a Medvedev želi da ponovi taj uspeh. - Shvatam da je ovo pitanje postavljeno kako biste čuli da hoću da pobedim Nadala (izgubio je od njega u Sinsinatiju i na US openu). Ali ja želim opet da pobedim i Đokovića. Nisam savladao ni Federera. Pokušaću da pobedim svaki meč na svakom turniru, nije važno sa kime igram - rekao je Medvedev.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.