NOVAK ĐOKOVIĆ SE VRATIO IZ AZIJE: Slede Pariz i London, a hoće li igrati neki turnir i pre toga?
Novak Đoković, Foto: Printscreen

NIJE DUGO ČEKAO

NOVAK ĐOKOVIĆ SE VRATIO IZ AZIJE: Slede Pariz i London, a hoće li igrati neki turnir i pre toga?

Odgovaralo bi mu da odigra nešto što prošle sezone nije igrao, kako bi osvojio nove bodove u borbi sa Nadalom za prvo mesto

Objavljeno:

Novak Đoković se vratio u Evropu, tačnije u Monte Karlo, posle poraza u četvrtfinalu Mastersa u Šangaju od Stefanosa Cicipasa.

Sigurno se uželeo sina Stefana i ćerke Tare, tako da će naredni period provesti u druženju sa njima. Njegovi obožavaoci su ga već "spopali" u kneževini Monako, gde je njegova rezidencija, pa nisu mogli da propuste priliku da se i fotografišu, a fotke su odmah zaradile veliki broj "sviđanja" na društvenim mrežama.

Đoković je do kraja godine planirao igra na Mastersu u Parizu i završnom Mastersu u Londonu, ali postoji mogućnost da ipak odluči da zaigra ili u Beču ili u Bazelu. Međutim, neće mu biti lako da dobije vajld karte za neki od ta dva turnira, jer se najverovatnije nije na vreme prijavio.

Jasno je da bi mu za ostanak na prvom mestu ATP liste na kraju sezone bilo prekopotrebno da odigra neki turnir na kom ne brani bodove, jer ih brani i u Parizu i u Londonu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.