DOLAZI I ONO NEZAMISLIVO: Kako će izgledati tenis kada odu Nole, Rafa i Rodžer?
Rodžer Federer, Novak Đoković i Rafael Nadal, Foto: AP/EPA/Andy Rain/EPA/Valerie Blum

bliži se...

DOLAZI I ONO NEZAMISLIVO: Kako će izgledati tenis kada odu Nole, Rafa i Rodžer?

- Nekada sam samo ja bio od tih mlađih u vrhu. Sada vidim kako i drugi mladi igrači pobeđuju

Objavljeno:

Aleksandar Zverev jedan je od onih za koje se veruje da dostojno može da nasledi Novaka Đokovića, Rafu Nadala i Rodžera Federera.

On je izgubio od Danila Medvedeva u finaču Šangaja, a veruje da će on i ostali mladići u budućnosti dostići nivo na kojem su godinama pripadnici velike trojke.

- Nekada sam samo ja bio od tih mlađih u vrhu. Sada vidim kako i drugi mladi igrači pobeđuju. Vidi se razlika i u tome kako se ponašamo na terenu, kakvi smo prema kolegama. Ranije nisam toliko obraćao pažnju na to, jer sam bio jedini u vrhu. Ostalo je bilo u redu, nikom nije smetalo. Sada mi je stalo, jer volim ovaj sport. Osećam odgovornost prema tenisu - rekao je Zverev i dodao:

- Želim da posle Rodžera, Rafe i Novaka tenis ostane u dobrim rukama. Mi mladi moramo to da razumemo i da i dalje učimo. Mislim da će i posle tenis biti interesantan kao što je sada. Rodžerovi i Rafini navijači će se zaljubiti u druge igrače. Ne kažem da ću to biti ja niti bilo ko posebno, možda se pojavi nova super zvezda. Ali ako budemo naučili nešto od ovih najboljih, mislim da će ovaj sport imati budućnost - zaključio je Zverev.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.