NOLE PODIGAO IZNERA U NEBESA: Đoković smatra da Amerikanac poseduje jedno od najjačih oružja u istoriji tenisa!
Novak Đoković i Džon Izner, Foto: AP

LEPO O RIVALU

NOLE PODIGAO IZNERA U NEBESA: Đoković smatra da Amerikanac poseduje jedno od najjačih oružja u istoriji tenisa!

- Bio sam "naoštren" od početka, igrao sam koncentrisano i sa odgovarajućim intenzitetom. Uslovi za igru su brzi što odgovara Denisovom stilu

Objavljeno:

Novak Đoković je uspešno započeo takmičenje u Šangaju, a sledeći rival će mu biti uvek neugodni Džon Izner.

Srbije se osvrnuo na meč i objasnio u čemu je bio ključ.

- Bio sam "naoštren" od početka, igrao sam koncentrisano i sa odgovarajućim intenzitetom. Uslovi za igru su brzi što odgovara Denisovom stilu – snažni servisi, dobar forhend. Bio sam konstantno agresivan na riternu, ali je on pogađao sjajne udarce, posebno iz servisa. Mislim da je ključni bio brejk na 3:2 u prvom setu. To mi je omogućilo da se "razmašem" i više rizikujem na njegov drugi servis. Drugi set je bio sjajan. On je krenuo mnogo bolje sa brejk loptama, imao sam sreće što sam uspeo da ih spasim. Generalno, dobar nastup, zadovoljan sam - rekao je Nole, a potom se osvrnuo i na Iznera:

- Uzbuđen sam zbog oba meča. Džon ima jedan od najboljih servisa u istoriji tenisa. Može da pobedi svakoga ako dobro servira i oseća se dobro na osnovnoj liniji i sa volejima. Mislim da će ključno biti koliko servisa mogu da vratim u igru. Što više, to ću imati bolju šansu - rekao je Đoković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.