OTKRIVENA POZADINA TRAGEDIJE U NOVAKOVOM TIMU: Otišla je na operaciju, a onda su se stvari zakomplikovale!
Nole i Goran, Foto: EPA/Peter Klaunzer

BOG DA JOJ DUŠU PROSTI

OTKRIVENA POZADINA TRAGEDIJE U NOVAKOVOM TIMU: Otišla je na operaciju, a onda su se stvari zakomplikovale!

Ivaniševići nisu jedini koji tuguju zbog Srđaninog preranog odlaska, pošto su na njenoj zgradi okačene dirljive oproštajne poruke

Objavljeno: 06.10.2019. 12:08h
  • 2

Proslavljeni hrvatski sportista Goran Ivanišević i njegova porodica prolaze kroz najteže trenutke u životu. Naime, bivši teniser ostao je bez sestre Srđane, a sada su otkriveni i detalji smrti.

Srđana je bolovala od Hodžkinsove bolesti, a njen otac Srđan kaže da je, iako je bila bolesna, uvek bila snažna i puna života. Isto se desilo i uoči operacije posle koje se Goranova sestra nije probudila...

- Imala je rak limfnih čvorova kad je bila mala. Imala je zračenje i sve je to ostavilo traga. Bolest se nije vratila, ali su oštećena bila u svim mekim tkivima. Posebno pluća i srce... Pre godinu dana imala je tešku virusnu upalu pluća. Bila je jako slaba. Virus je napao tri zaliska i bila je potrebna promena. Operacija je trajala 11 sati. Sve je bilo kako treba, planirali su kako da je probude. Došlo je do hipertenzije i nisu mogli da joj pomognu - objasnio je otac Srđan za "24.sata.hr".

Goran Ivanišević
Goran Ivanišević foto: AP/Manish Swarup

Ivaniševići nisu jedini koji tuguju zbog Srđaninog preranog odlaska, pošto su na njenoj zgradi okačene dirljive oproštajne poruke.

- Bila je omiljena u zgradi... bila je borac u životu... borila se za interese naše zgrade i svih stanara... neka joj bude mirno na drugoj adresi - bile su neke od poruka stanara u zgradi pokojne Srđane Ivanišević.

Srđana Ivanišević je preminula u 53. godini, a brat Goran bio je izuzetno vezan za nju. Biče sahranjena u sredu u Splitu.

BONUS VIDEO: 

(Espreso.rs)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media