ĐOKOVIĆEV PRVENAC U TOKIJU KAO NAJAVA ZA OI: Imam dobar osećaj u sebi, sutra sa novom titulom!
Novak Đoković, Foto: AP

atp tokio

ĐOKOVIĆEV PRVENAC U TOKIJU KAO NAJAVA ZA OI: Imam dobar osećaj u sebi, sutra sa novom titulom!

- Nadam se da će ovaj dobar osećaj koji nosim u sebi od kada sam stigao u Tokio imati sutra kulminaciju sa novom titulom - rekao je prvi reket sveta

Objavljeno:

Najbolji teniser na svetu Novak Đoković igra finale ATP Tokija protiv Džona Milmana u nedelju od 8 i 30.

Srbin je istakao da iza sebe ima veoma dobru nedelju, a da je duel sa Gofanom u polufinalu bio najteži duel do sada.

- Veoma sam srećan nivoom igre koji sam pokazao danas i pokazujem tokom cele sedmice. Očekivao sam da mi Gofan pruži dobar otpor, s obzirom kako je ovde igrao proteklih dana, i to mu je u nekoliko navrata, naročito u drugom setu pošlo za rukom. Podloga je izuzetno brza i odgovara takvom tipu igrača. Iako rezulata pokazuje drugačije, ovo odmeravanje nije bilo nimalo lako. Očekivao sam tako nešto, a sada sledi odmor da budem što svežiji za finale - rekao je Đoković.

- Nadam se da će ovaj dobar osećaj koji nosim u sebi od kada sam stigao u Tokio imati sutra kulminaciju sa novom titulom.

Za pehar u japanskoj prestonici boriće se sa Australijancom Džonom Milmanom, koji je bio bolji od Opelke sa 6.3, 7:6(7:4).

- Malo sam uspeo da pogledam njegov meč sa Opelkom i zaista je igrao na visokom nivou i pobedio jednog od najboljih servera na turu - objasnio je Đoković.

- Par puta sam igrao sa Milmanom i dobro znam da se on nikada ne predaje , bez obzira na okolnosti. Uvek ima pozitivan stav, trči za svakom loptom i tera protivnika da pokriva ceo teren. Servis će sutra biti ključan, pošto i on ima odličan prvi servis.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.