UŽAS USRED TURNIRA U TOKIJU: Tragedija u timu Novaka Đokovića!
Nole i Goran, Foto: EPA/Peter Klaunzer

BOG DA JOJ DUŠU PROSTI

UŽAS USRED TURNIRA U TOKIJU: Tragedija u timu Novaka Đokovića!

Užasne vesti stižu iz stručnog štaba najboljeg tenisera sveta

Objavljeno: 22:01h

Tim Novaka Đokovića zadesila je velika tragedija. Sestra Gorana Ivaniševića, Srđana, preminula je u Zagrebu u 53. godini.

Srđana Ivanišević se dugi niz godina borila sa leukemijom. Lečenje je olakšavala činjenica da je njen brat bio uspešan teniser i da je porodica mogla da finansira lečenje. Preminula je posle operacije u jednoj zagrebačkoj bolnici.

Goran Ivanišević
Goran Ivanišević foto: AP/Manish Swarup

Portal 24sata prenosi sećanje Ivaniševića na juniorsko vreme, kada je saznao da njegova pet godina starija sestra boluje od leukemije.

Pre nego što sam otišao, otac mi je rekao: „Vidi, imam loše vesti, sestra ti je bolesna, moramo da se posvetimo njoj, sada si sam”. Tretmani za tu vrstu bolesti, od koje je umiralo mnogo ljudi, bili su jako skupi i te noći nisam spavao. Međutim, otišao sam za Australiju i izgubio u finalu kvalifikacija za Adelaid. Ipak, upao sam u glavni žreb za Australijan Open i postao prvi igrač koji je iz kvalifikacija stigao do četvrtfinala. Sav nagradni fond koji sam zaradio uzeo sam u kešu, a do tada sam ga video samo na televiziji. I onda sam, sećam se, putovao na Dejvis kup meč protiv Danske u Beogradu, a sa sobom sam nosio sav taj novac u jakni. Stjuardesa me je 16 puta pitala hoću li skinuti jaknu, ja sam je svaki put odbio i rekao: „Ne, dobro mi je tako“ – rekao je svojevremeno Goran Ivanišević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.