Pravi gospodin: Đoković na džentlmenski način prokomentarisao poraz u Monte Karlu! (FOTO)

ODMEREN I SAMOKRITIČAN

Pravi gospodin: Đoković na džentlmenski način prokomentarisao poraz u Monte Karlu! (FOTO)

Nije bilo lako našem teniseru posle gorkog poraza na startu turnira u Monte Karlu, ali je pored toga ispao veoma korektan i "sportski pošten"
Objavljeno:
Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da je njegova eliminacija masters turnira u Monte Karlu pokazatelj da niko nije nepobediv
Čeh Jirži Veseli Šest godina se ovo nije desilo Novaku Đokoviću! (VIDEO)
- Ovo je dokaz da niko nije nepobediv. Mnogo puta u karijeri mi se dogodilo da izgubim i ovo nije prvi put - rekao je Đoković. Toliko je bio indisponiran: Đoković nikada nije promašio ovako čist zicer! (VIDEO)
On je bio slobodan u prvom kolu, a u drugom je izgubio od 55. tenisera Svetska senzacija br. 1: Đoković izgubio u drugom kolu Monte Karla od 55. na svetu! (VIDEO)
Očigledno mi nije lako da prihvatim poraz odmah po izlasku s terena, ali moram da protivniku ervirao je odlično... Zaista dobro i agresivno - naveo je Novak.
Smatra da je bilo malo dobrih stvari u duelu s Čehom - S druge strane, malo stvari je bilo pozitivno u današnjem meču za mene. Igrao sam veoma, veoma loše - istakao je najbolji igrač planete. Đoković je propustio šansu da veže treću masters titulu u sezoni, posle osvajanja
turnir na kojem će nastupiti je Madrid,
Ne želim da umanjim pobedu Veselog. Zaista, imao je dobar nastup i zaslužio je da pobedi. U odlučujućem setu kada je imao prednost brejka, zaslužio je - rekao je Đoković.
Veseli će u trećem kolu igrati protiv pobednika duela između Italijana Paola Lorencija i Gaela Monfisa iz Francuske.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.