KAKO IH VIŠE NIJE SRAMOTA? Britancima opet puna usta Novaka - tvrde da znaju kako se tako brzo oporavlja posle meča
Nole Đoković, Foto: AP

DOKLE?

KAKO IH VIŠE NIJE SRAMOTA? Britancima opet puna usta Novaka - tvrde da znaju kako se tako brzo oporavlja posle meča

Nađite nekog svog pa o njemu pišite, naše ostavite na miru

Objavljeno:

Britanski mediji objavili su da znaju kako je Novak Đoković tokom boravka u Njujorku za vreme trajanja US opena uspevao brzo da se oporavi za naredni meč.

Dejli mejl tvrdi da je Nole koristio hiperbaričnu komoru koja je bila smeštena u prikolici koja je bila parkirana na 300 metara od „Artur Eš” stadiona. Ovaj medij ističe da su dobili potvrdu od organizatora US opena da je Nole sve vreme trajanja turnira koristio hiperbaričnu komoru.

Novak Đoković
Novak Đoković foto: AP/Eduardo Munoz Alvarez

Hiperbarična komora poboljšava cirkulaciju, vid, brzinu reagovanja, izdržljivost i snagu, a takođe i povećava broj crvenih krvnih zrnaca, a sam Novak ju je već više puta koristio i kaže da mu ona pomaže posle napornih mečeva.

Кako tvrdi Dejli mejl, Nole je prikolicu sa hiperbaričnom komorom dovozio i na druge turnire koji su se igrali na američkom tlu ove godine - Indijan Vels i Sinsinati.

Novak je predao meč 4. kola US Opena Stenu Vavrinki i od tada ne igra. Ima bolove u ramenu koji mu smetaju dok igra. Srbin je odlučio da pauzira i još uvek je neizvesno kada će se na teren vratiti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.