NOVAK ĐOKOVIĆ U SRBIJI: Neko vreme će provesti u Beogradu! Navijači već napravili haos na društvenim mrežama!
Novak Đoković, Foto: EPA/jason szenes

RETKO GA VIĐAMO

NOVAK ĐOKOVIĆ U SRBIJI: Neko vreme će provesti u Beogradu! Navijači već napravili haos na društvenim mrežama!

Sledeći turnir na kome bi srpski teniser trebalo da igra je takmičenje iz Serije 500 u Tokiju koji počinje 30. septembra

Objavljeno:

Najbolji srpski i svetski teniser Novak Đoković je u Beogradu.

Posle poraza u četvrtom kolu US opena zbog povrede ramena, prvi reket sveta je otišao na mali odmor, a zatim je došao u Srbiju. U Beogradu će biti između sedam i deset dana.

Svetski broj jedan se ponovo muči sa povredama, a još nije poznato koliko dugo će trajati pauza. I Đoković i njegov tim se nadaju da neće pauzirati kao onda kada je povredio lakat i da ovog puta neće morati da ide na operaciju. Za sada se zna da će Đoković u Beogradu biti u krugu porodice, a neizvesno je da li će uopšte i trenirati. Od US opena, samo se jednom oglasio na društvenim mrežama i to kada je prokomentarisao svoje zdravstveno stanje.

Tokom vikenda, Novak Đoković je viđen u šetnji Beogradom, a nekoliko njegovih navijača se slikalo sa njim i fotografije podelilo na društvenim mrežama. Sledeći turnir na kome bi srpski teniser trebalo da igra je takmičenje iz Serije 500 u Tokiju koji počinje 30. septembra.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.